Bonusuri Pariuri

© Unibet.com – Revendica acum Bonusul de 150 RONclick aici!


Unibet este prima casa de pariuri online serioasa care in urma cu aproximativ doua saptamani a anuntat in mod oficial ca va aplica pentru licenta in Romania, iar pariorii romani vor putea paria incepand cu data de 12 septembrie legal online fara nici un risc. Aceasta agentie licentiata in Malta va ofera un bonus maxim de 150 RON! Site-ul nostru va recomanda sa va deschide-ti conturi la Unibet incepand de acum, pentru ca incepand cu data de 12 septembrie 2015 clientii deja inregistrati la Unibet vor beneficia de oferte atractive exclusive, numai daca ca inscrieti de pe unul dintre banerele prezente pe site-ul Biletul-Zilei.net. Probabil acum va intrebati de ce ar trebui sa alegeti Unibet in detrimentul altei case de pariuri online. In primul rand agentia de pariuri online are cea mai buna platforma de pariuri online, ofera cote foarte bune, mult mai mari in comparatie cu agentiile care la momentul actual au aplicat pentru licenta in Romania. Ofera suport in limba romana avand operatori romani cu care puteti discuta despre orice problema aparuta. Daca vreti sa beneficiati de oferte exclusive la Unibet dar si bonusuri surpriza, nu ezitati nici macar un moment si deschide chiar astazi un cont la aceasta agentie de pariuri online care va aplica pentru licenta.

© Unibet.com – Cote mari si oferta foarte buna de pariuri live!

© Bet365.com – Revendica acum Bonusul de 300 RONclick aici!


Bet365.com este prima casa de pariuri pe care va recomandam sa va faceti conturi. Da este adevarat, bet365 va lua licenta in luna septembrie, aceasta informatie va este oferita exclusiv de site-ul Biletul-Zilei.net! Momentan aceasta agentie nu mai accepta jucatori romani insa de indata ce va aplica pentru licenta cu siguranta pariorii romani vor fi foarte bucurosi. Bet365 a fost, este si va fi incontinuare cea mai buna agentie de pariuri online din lume, iar in Romania are foarte multi clienti care momentan nu pot paria de pe teritoriul tarii noastre. Bonusul oferit pana acum de bet365 era in valoare de 200 RON, insa avem informatii ca intentioneaza sa revina pe piata din Romania cu un bonus si mai mare care ar putea ajunge la 400 RON! De ce sa alegi Bet365? Au cea mai buna oferta de pariuri live si cea mai variata gama de pariuri, zi de zi existand peste 200 de evenimente din toate sporturile pe care sa poti paria. In al doilea rand bet365 are o interfata profesionista si usoara de folosit. Pariurile de pe mobil sunt un alt atuu al celor de la bet365. Avantajul cel mai mare in afara de bonusul substantial al celor de la bet365 este ca transmit meciurile live, iar in timp ce le urmariti cu un singur click puteti paria live pe unul dintre evenimentele aflate in desfasurare.

© Bet365.com – Bonus atractiv, oferta de pariuri foarte mare!

© Winmasters.com – Revendica acum Bonusul de 200 RONclick aici!


Winmasters.com este un site de pariuri online intrat recent pe piata din Romania. Agentia este licentiata in Malta si printre tarile importante unde se poate paria se numara Germania, Cehia, Rusia dar si Romania. In mod surprinzator Winmasters nu activeaza pe piata pariurilor online din Olanda, Anglia, Franta, SUA si Grecia, tari cu un potential bun de a face profit, dar care au si o lege mai stricta in ceea ce priveste jocurile de noroc. Site-ul este unul acceptabil, printre plusurile acestei agentii fiind bonusul in valoare de 200 RON, multe evenimente sportive pe care se poate paria, in timp ce la minusuri este faptul ca nu o experienta, fiind o agentie infiinta in august 2014 si nu ofera un serviciu de live streaming.

© Winmasters.com – Noua arena a pariurilor sportive online!